Baby hjelm/hue og lidt som dårlig sytråd

Min symaskine har i mange måneder stået og samlet støv fordi den var gået i stykker, understråden drillede helt vildt og den måtte en tur på værksted. Da jeg kom ned på værkstedet kiggede manden på mig og spurgte hvad søren det var for en sytråd jeg brugte? Jeg kiggede lidt pinligt ned i gulvet, som et lille barn der var ved at få skæld ud, og svarede at det vidste jeg altså ikke rigtig, men måske den var fra netto? Manden så ikke glad ud og viste mig så forskellen på hvor dårlig den alt for billige tråd er. Arh hvorfor er der ingen der har fortalt mig hvad dårlig sytråd gør ved en symaskine?
Det viste sig at min symaskine ingenting fejlede, men den lavede kuks i understråden fordi jeg brugte så dårlig en sytråd. Nå nu har jeg da lært min lektie og tog straks ned i den nærmeste stofbutik for at købe noget brugbart sytråd (som jo i virkeligheden slet ikke er dyrt!).
Da jeg kom hjem måtte jeg jo afprøve om manden havde ret og jeg fandt på at lave nogle baby hjelme ud af alle de små stykker stof jeg har liggende. Jeg kender desværre ingen der har så små babyer pt, men overvejer om jeg skal have en stand på et julemarked til vinter, er der nogle der har prøvet det?

20130825-102817.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s